28.10.2020, 09:46 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Santander Cup har topprioritet

I aften gælder det kvartfinalen i Santander Cup, og modstanderen er Viborg HK, der også har fordelen af hjemmebane i Vibocold Arena.

Kigger man på de andre tilbageværende hold i Santander Cuppen før kampene i går, så ligner det at vi nærmest ikke kunne have trukket en sværere modstander end Viborg, men vi har revanche til gode, og cheftræner, Kasper Christensen, ser gode chancer for videre avancement til Final4.

"Vi kommer nærmest lige fra en kamp mod Viborg, så vi har dem i frisk erindring. Jeg føler at vi spillede lige op med dem i store dele af den kamp, og spiller vi op til det vi ved vi kan, så synes jeg vi har en ganske fin chance for at slå dem. Viborg har et stærkt hold, men vi så jo i lørdags, hvor de tabte til København, at de er til at tale med, og med tanke på vores egen kamp mod dem, hvor det var en tæt kamp, langt hen ad vejen, så er en sejr bestemt realistisk", lyder det fra Kasper Christensen, forud for aftenens kamp, der starter klokken 20.30.

I gårsdagens to kvartfinaler så man tydeligt, at det betyder noget, at komme i Final4, og Kasper understreger at kampen har stor betydning for klubben og holdet.

"Det var nogle ret tætte kampe i går, og man kunne jo tydeligt fornemme, at Santander Cup har stor betydning, og for os har det klart topprioritet, præcis som ligaen. Der er både noget økonomi i spil, men det er også den ene af to titler som er i spil på en sæson, samtidig med at den giver adgang til europæisk håndbold, så ja, vi har fuld fokus på Santander Cup, og vil gøre alt for at vinde i aften", fastslår han.

Kampen vises på TV2 Sport og kan også følges på Tophåndbold.dk.