27.01.2022, 08:09 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Så meget i kontrol som man nu kan have på Falster

Nykøbing Falster Håndbold har en særdeles stærk hjemmebane, med masser af opbakning fra de lokale fans, så Lån-Let Arena er bestemt ikke et nemt sted at spille. Vi stod dog for presset, og vandt sikkert i går aftes med 32-26.

Efter kampen var det da også en ganske tilfreds Kasper Christensen, der inden turen mod Ikast, gav sin reaktion på onsdagens kamp, der ud over en sejr, også gav os et nøk op ad i tabellen, så vi nu indtager 3. pladsen i Bambusa Kvindeligaen.

"Jeg synes vi har så meget kontrol, som man nu kan have på Falster i den her kamp, så jeg. Der hvor de gør det svært for os, er i deres omstillingsspil, som volder lidt problemer til tider, men når vi kommer hjem i forsvaret og står, så har Falster det svært, og gennem hele kampen spiller vi super godt og klogt angrebsspil. Så vi er i kontrol, selvom de er oppe på uafgjort, i en fase hvor vi brænder en del, men i det store helt har vi styr på det"

Ingvild Bakkerud sad ude med en mindre skade, og Sonja Frey fik også kun få minutter på banen, inden hun måtte tage plads på bænken igen efter et slag på foden, så vi var en lille smule ramt på ressourcerne, men hvor dem der var tilbage, ydede en stor indsats.

"Simone Petersen, Emma Lindqvist og Alberte Ebler trækker rigtig mange minutter i dag, blandt andet fordi Bakkerud stadig er småskadet. Sonja Frey når lige at spille et kvarters tid, og gør det rigtigt godt, inden hun må sætte sig ud igen, efter et slag på foden, så jeg er faktisk meget stolt over, at vi kan tage til Falster og vinde uden Stine Skogrand, uden Sabine Englert der har Corona, og så Bakkerud og Frey. Det er virkelig nogle vigtige spillere der sidder ude, så jeg er meget imponeret over den indsats vi levererer", siger Kasper og tilføjer:

"Vi spiller måske lidt smallere, end vi havde ønsket os, hvor vi skifter fint på stregpositionen og Olivia Simonsen er også inde i 25-30 minutter og gør det godt, men skifter ellers ikke så meget ud, men vi får brug for alle i den kommende periode, hvor der venter mange kampe, så folk skal bare holde sig klar"

Næste kamp for vores vedkommende er allerede på lørdag, hvor vi møder Viborg HK i IBF Arena klokken 16.10.