24.09.2020, 21:32 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Så gik den ikke længere: Smalt nederlag til Viborg

Der var dømt topopgør i Vibocold Arena her til aften, hvor Viborg HK tog i mod Herning-Ikast Håndbold. Der var smæk for skillingen, men i sidste ende var Viborg stærkest, og vandt 29-26.

Det var i store dele af kampen en helt lige match, og ved pausen stod det 14-14, efter en halvleg, hvor tilskuerne kunne se to hold, der gerne ville fremad, og som diskede op med flot angrebsspil. Herning-Ikast måtte undvære Vilde Johansen, og det var tydeligt i starten, at forsvaret lige skulle finde hinanden, men som halvlegen skred frem, så det ganske fornuftigt ud.

I anden halvleg var Viborg i teten fra start, og fik hurtigt skabt et lille forspring på et par mål, som HIH havde svært ved at få lukket. En satsning med 7 mod 6 spil, var tæt på at sende Viborg af sted i afgørende udbrud, men endnu engang fik HIH strammet op, og fik i slutminutterne skabt fornyet spænding.

Det blev dog ved lige ved og næsten, og Viborg kunne tilsidst trække det længste strå, og set over hele kampen, virkede det fair nok, at de to point endte i Viborg.

Topscorer for Herning-Ikast blev Stine Skogrand med ti mål.

Mere om kampen senere på hjemmeside og facebook.