01.11.2021, 10:34 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ryde: Alle kampe er vigtige

I fredags blev det til en storsejr over Holstebro Håndbold, der blev besejret med hele 34-15, efter en første halvleg der endte 18-4.

Der var i den grad lukket ned i målet hos Jessica Ryde i første halvleg, hvor den svenske landsholdskeeper stod med en imponerende redningsprocent der passerede 66, hvilket i høj grad var med til at afgøre kampen. Jessica overlod målet til Sabine Englert efter pausen, og den svenske målmand var godt tilfreds med både sin egen og holdets indsats, der igen fik os tilbage på sejrskurs.

"Vi er et tophold og vi viser med sejren, at alle kampe er vigtige og vi formår at holde fokus gennem hele kampen, samtidig med, at vi får alle i spil og givet en masse spilletid til de unge, så det var super. Bakkerud, Vilde og Skogrand fik også en del hvil, så det var lige som det skulle være", konstaterer Jessica Ryde efter kampen.

Jessica fik som tidligere nævnt kun en enkelt halvleg, men viste til gengæld Tómas Axner, den svenske landstræner, der var på plads i IBF Arena, at hun er på toppen forud for det kommende VM i Spanien til december.

"Jeg synes det var en fin dag for mig, måske på en lidt billig baggrund, men samarbejdet med forsvaret fungerer perfekt, og det gør det også lettere for mig. Vi havde lidt svært i starten med selv at score, da Holstebros målmand tog godt fra, så det var jo vigtigt at vi selv stod klar i forsvaret, og det føler jeg vi gjorde", lyder det fra Jessica, der godt havde noteret sig, at Axnér var på tilskuerrækkerne.

"Det er altid hyggeligt, at Tómas kommer forbi, men det havde nu ingen indflydelse på min præstation. Jeg ved, at han ser alle kampe, så det gør ingen forskel på den måde"