30.10.2020, 10:51 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ryde: Ajax må ikke undervurderes

Lørdag eftermiddag venter der en ny kamp i Bambusa Kvindeligaen, og for første gang i lang tid, er det en weekendkamp.

Der venter samtidig en lang køretur til København, hvor Ajax København venter i Bavnehøjhallen. En modstander, hvor vi ikke kommer uden om, at vi er favoritter, men som vi så mod Holstebro Håndbold, så er der ingen lette kampe i Bambusa Kvindeligaen.

"Der venter for det første en lang bustur, som ikke gør noget godt, og så skal vi møde et Ajax-mandskab, der er godt sammenspillet og ved hvad de kan, så jeg ser bestemt ikke kampen som let. Vi så mod Holstebro, at er man ikke til stede 100 procent, så får man det svært mod alle, så vi skal være klar fra start, og levere en god holdindsats, fordi et hold som Ajax må ikke undervurderes", siger Jessica Ryde, forud for kampen lørdag.

I kampen mod Viborg i onsdags så man, et meget koncentreret Herning-Ikast mandskab, hvor man for alvor fik brugt sin fysik og leverede en holdindsats på et højt niveau.

"Vi har spillet mange fine kampe i denne sæson, også hvor det ikke er blevet til point, og kan vi ramme niveauet som mod Viborg, så ser det godt ud. Vi skal holde fast i det som vi ved vi kan, og levere som et hold, så skal det nok gå"