24.03.2021, 21:58 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Perfekt start på slutspillet

Her til aften startede slutspillet, og det blev til en god start for os, med en sejr over København Håndbold på 30-25, efter 9-14 ved pausen.

Det var som nat og dag, de to halvlege i aftenens kamp. Første halvleg var fyldt med tekniske fejl, og en opvisning i sløje afslutninger fra vores side, som København straffede i kontrafasen, hvilket gjorde, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran hele 14-9. Mie Sando fik tidligt i halvlegen direkte rødt kort, hvilket gjorde, at Vilde Johansen fik fuld spilletid efter flere måneders skadespause. En opgave hun løste rigtig fint, og som lover godt for resten af sæsonen.

Der skulle gå ni minutter af anden halvleg, så var forspringet indhentet ved stillingen 16-16, og så var det som om, at luften gik fuldstændig ud af København. Ind i målet var kommet Sabine Englert, og hun havde en af de aftener, hvor hun lukkede helt ned, og det, sammenholdt med et meget mere agressivt forsvar gjorde, at København ikke fik et ben til jorden i de sidste tyve minutter.

Med sejren er vi på tre point, mens Team Esbjerg har fire point, efter deres meget sikre sejr over Silkeborg-Voel, mens København Håndbold og Silkeborg-Voel er noteret for 0 point. Der resterer stadig fem kampe for alle hold. Næste kamp i slutspillet er på onsdag, hvor Silkeborg-Voel gæster IBF Arena.

Delt topscorer blev Emma Friis og Helene Fauske med hver 6 mål.