03.05.2022, 19:33 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Onsdag gælder det en kamp uden noget på spil

Det er ikke så tit, at vi kan gå på banen, hvor resultatet ikke har nogen betydning, men det er tilfældet i morgen, hvor vi møder Team Esbjerg i sidste puljekamp.

Placeringerne i vores slutspilspulje kan nemlig ikke ændre sig, uanset om vi vinder eller taber, så der står ikke det store på spil, når vi klokken 20 løber på banen i Blue Water Dokken i Esbjerg, så umiddelbart ligner det en kamp, der ikke har den store betydning for hverken os eller Esbjerg. En betragtning som Kasper Christensen er enig.

"Nej, det kan du godt sige", kommer det smågrinende fra cheftræneren, der dog har planlagt nogle mål for kampen:

"Vi skal nyde at spille en kamp, hvor der ikke er det store på spil, og hvor vi kan fokusere mere på os selv end på modstanderen, så derfor vil vi selvfølgelig gerne ind og levere en god præstation, og bruge det som afsæt frem mod semifinalen mod Odense Håndbold om en uge. Vi kommer ikke til at spare spillere, som ikke behøver at blive sparet, men vi kommer helt sikkert til at bringe mange i spil, og få bygget nogle gode erfaringer på holdet, frem mod de kommende udfordringer"

Det er vores femte opgør mod Team Esbjerg i denne sæson, og vi har stadig en sejr til gode, så onsdagens kamp kunne passende give os en sejr med hjem til Ikast.

"Vi vil altid gerne vinde, og det er ligegyldig om der er noget på spil eller ej, så vi gå bestemt ind til kampen for at vinde, men vi kommer til at arbejde med nogle forskellige konstellationer som vi tror, vi kan få brug for i den kommende tid, og så skal vi forsøge at holde fast i den gode rytme vi er inde i for tiden, hvor blandt andet vores defensiv har set stærk ud", konstaterer cheftræneren.