13.10.2021, 20:02 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Odense Håndbold vinder topopgør

Begge mandskaber var ubesejrede før aftenens kamp, så der var lagt op til et brag af en topkamp. Her viste Odense sig at være stærkest, og kørte en forholdsvis sikker sejr på 24-30 hjem, efter 10-13 ved pausen.

I en tætpakket IBF Arena gjaldt det onsdag aften kampen om førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen, hvor de danske mestre fra Odense var på besøg. Begge hold kom ud til kampen med fuld fart og man blev næsten helt forpustet i de første minutter, hvor målene haglede ind. Således stod det 3-4 efter fem minutter, og det gav indikationer på, at det kunne blive en målrig affære.

Tempoet blev fastholdt halvlegen igennem, men til gengæld fik forsvaret i begge ender bedre fast, og både Jessica Ryde og Althea Reinhardt diskede op med klasseredninger på stribe.

Derfor faldt målscoren også betragteligt som halvlegen skred frem, mens det fysiske blev mere fremtrædende. Der var masser af nerve og tænding, uden det blev for meget, og klart en førstehalvleg på højt niveau.

Næste kamp er på mandag, når vi møder København Håndbold på udebane.

I slutminutterne fik Odense et lille hul, og kunne gå til pause foran med 10-13.

 

Vi fik en lidt svær start på 2. halvleg med udvisning til Bakkerud, som blev straffet prompte af Odense, der kunne bringe sig foran med fem, men det slog os heldigvis ikke ud. Englert diskede op med strafferedninger, Bakkerud bankede til den fra distancen, og så var det pludselig 19-20. 

Nu var det pludselig Odense der havde svært ved at finde hullerne, men klasse fornægter sig desværre ikke, og derfor genfandt fynboerne kontrollen med kampen og et tre-måls forspring på 20-23 midtvejs.

På en aften, hvor vi både manglede Vilde Johansen og Simone Petersen, kom vi til kort over for et stærkt spillende Odense-mandskab, der lige havde de ekstra strenge at spille på og en Althea Reinhardt der hev store redninger op af posen på vigtige tidspunkter.