02.02.2022, 21:34 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Odense brød sejrsstimen

Der er noget med 13 og uheld, og her til aften spillede vi for vores 13. sejr i streg, men vores modstander, Odense Håndbold, ville det anderledes, og brød dermed vores sejrsstime med en sikker sejr på 29-35.

De godt 1700 tilskuere i Sydbank Arena i Odense fik et intenst og godt spillet topopgør, hvor holdene fulgtes godt ad i 1. halvleg, men godt midtvejs fik de danske mestre et lille hul, og det slap de ikke resten af kampen. I målet hev Althea Reinhardt flere store redninger op, og set hen over kampen, så var det på målmandsduellen, at kampen blev tabt.

Ved pause var vi bagefter med 15-19, så vi var bestemt stadig med i kampen, og man sad med fornemmelsen af, at det var de små marginaler, der kunne tippe opgøret i vores retning.

Efter pausen hentede vi en periode ind på Odense, og var således blot bagefter 19-21 efter 37 minutter.

Tættere kom vi ikke på Odense, der var lidt mere skarpe end os, og så havde de også før omtalte Reinhardt, der hev vigtige redninger op af posen.

Dermed fik vi vores første nederlag efter 12 sejre, men vi kan bestemt godt være tilfredse med indsatsen i store dele af kampen. Simone Petersen blev kåret til kampens spiller for os, blandt andet på grund af seks flotte mål.