01.02.2022, 19:54 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Nyt topbrag venter onsdag aften

Kampene kommer som perler på en snor lige for tiden, og i morgen aften skal vi spille fjerde kamp på en uge. Det er Odense Håndbold der denne gang er modstanderen, og dermed venter det andet topbrag inden for få dage.

Vi skal ikke længere tilbage end i lørdags, hvor vi mødte Viborg HK, som vi for anden gang i denne sæson besejrede efter et spændende og intenst opgør i IBF Arena. Onsdag aften er det så de danske pokal- og danske mestre fra Odense Håndbold, som vi skal forsøge at besejre.

Odense fører Bambusa Kvindeligaen, og er, lige som os selv, inde i et hårdt kampprogram med Champions League, og kommer med en god portion selvtillid i bagagen, senest fra sejren over Horsens. De vandt såmænd også vores første møde i denne sæson i IBF Arena med 30-24, og med et blik på deres holdkort, så er der ingen tvivl om, at det bliver den hårdeste modstander indtil nu i 2022.

For vores eget vedkommende, så er vi inde i en rigtig god periode, og tager til Odense med 12 sejre i træk i håndboldtasken, senest med sejr over Storhamar i går aftes, mens vi, som tidligere nævnt, også vandt over Viborg i lørdags. Så det er to hold med selvtilliden i orden, der tørner sammen i Sydbank Arena klokken 20.00, og et kig i tabellen fortæller, at det er nummer et mod nummer to med henholdsvis 34 og 29 point, dog har Odense spillet en enkelt kamp mere end os.

Vi håber selvfølgelig på god opbakning i hallen til holdet, men skulle køreturen blive for lang en onsdag aften, så kan du se kampen på TV2 Sport eller play.tv2.dk