10.02.2021, 22:05 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Nyt nederlag mod Odense

Vi skulle forsøge at rejse os efter nederlaget til Team Esbjerg, men Odense Håndbold var for stor en mundfuld, og kune drage hjem til Fyn med en sejr på 23-30.

Det startede godt, hvor både forsvar og angreb hang godt sammen, og effektiviteten blandt andet hos Helene Fauske var høj. I målet tog Jessica Ryde godt fra, godt assisteret af et forsvar, der stressede Odense til en del pressede skud.

Som halvlegen skred frem, kom der bedre flow i Odenses spil, og i målet var Tess Wester kommet på plads, hvilket betød flere store redninger. Da der manglede fem minutter af halvlegen, stod det 10-11, men så tog vi os desværre en mindre blunder, og pludselig stod den 11-16, inden Stine Skogrand i de sidste sekunder kunne reducere til 12-16. Pauseresultatet harmonerede ikke helt med spillet på banen, men viste hvor skarpe Odense kan være, hvis man ikke har fokus.

Efter pausen havde Kasper Christensen fået hanket op i holdet, og de kom igen ud med gejst og tro på tingene. Efter 41 minutter havde Fauske muligheden for at udligne til 19-19, men brændte på straffekastet, fremtvunget af Stine Skogrand, og i stedet for at komme helt ind i kampen, mistede vi igen fokus, og fem minutter senere stod det 19-23!

Slutningen på kampen blev en rodet affære med mange tekniske fejl fra vores side, og det endte unødvendigt med et syvmåls-nederlag, der ikke helt var retvisende for kampens forløb.