01.09.2020, 23:15 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ny sikker sejr til Herning-Ikast Håndbold

Her til aften spillede Herning-Ikast for første gang på hjemmebane i Bambusa Kvindeligaen. Modstanderen var Aarhus United, som måtte tage fra IBF Arena med et nederlag på 30-18.

De to hold fulgtes ad til 3-3, men derfra stod der Herning-Ikast på resten. Stille og roligt trak hjemmeholdet fra, og kunne gå til pause med en forholdsvis komfortabel føring på 15-10.

Efter pausen formåede Aarhus United at bringe en smule spænding ind i kampen ved stillingen 18-14, men så trådte midtjyderne igen på gaspedalen, og efter et mindre målshow fra den norske kvartet, Bakkerud, Fauske, Skogrand og Vilde, så var kampen endegyldigt afgjort. I målet lukkede Jessica Ryde i perioder helt af, og endte på en redningsprocent på 52.

Dermed fik Herning-Ikast sin anden sejr af to mulige i sæsonen, og er dermed kommet godt fra land med en målscore der hedder 66-38. Det er da vist mere end godkendt.

På lørdag venter en ny kamp, igen i IBF Arena, når Randers HK kommer på besøg. Kronjyderne har fået en mindre god start på sæsonen, og tabte her til aften til Silkeborg-Voel med 26-21.