30.03.2021, 17:29 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ny "finale" venter - denne gang mod Silkeborg-Voel

Onsdag aften er der lokalopgør i IBF Arena, når vi klokken 18.30 får besøg af Silkeborg-Voel i den anden af seks små "finaler" i årets slutspil.

Vi fik en perfekt start på slutspillet med sejr over København Håndbold, der blev fulgt op af en sejr i Rusland over Lada i lørdags, og nu gælder det så de grønne fra Voel. De fik en voldsom start på slutspillet, hvor de blev kørt midt over af Team Esbjerg i sidste uge, og bliver det til et nyt nederlag mod os, så ser det for alvor svært ud for Silkeborg-Voels chancer i slutspillet.

Derfor gælder det om at være klar fra start i onsdagens kamp, hvor vi må forvente at de grønne er sultne efter en sejr.

"Vi skal være klar fra start og være indstillet på, at få dæmmet op for deres kontrafase, som de uden tvivl vil satse på, så det gælder for os om, at være koncentrerede i angrebet, så de netop ikke får lov til at løbe med os. I lørdags fungerede vores angreb rigtig fint mod Lada, mens forsvaret hang lidt mere, blandt andet på grund af deres højrehåndede højre back som voldte os en del problemer. Voel har også en højrehåndet på højre back, så den del er vi forhåbentligt blevet mere skarp på", lyder det fra højrefløjen Cecilie Brandt, forud for onsdagens kamp.

Hun fortæller, at kampen i lørdags var en god oplevelse, hvor Lada pressede os til det yderste, og Cecilie ser det som en fordel, at vi som det eneste hold, spiller to kampe om ugen for tiden.

"Det var en god angrebskamp i lørdags, hvor vi fik tanket selvtillid på den konto, og selvom at det også er hårdt med to kampe om ugen, så er det med til at holde os skarpe og fokuserede, så jeg ser det bestemt ikke som en ulempe, at vi, i modsætning til de andre hold i puljen, spiller flere kampe for tiden. Vi har fuld fokus på begge turneringer, og vil gerne nå så langt som muligt begge steder. Vinder vi mod Silkeborg-Voel, så er der for alvor slået et hul i puljen, hvis også Team Esbjerg vinder, men vi har ikke talt om, at kampen i morgen er afgørende. Vi tager en kamp ad gangen, men selvfølgelig vil det se godt ud, hvis vi har et forspring på fem point"

Naja Nissen og Line Mai Hougaard er stadig ude med skader, mens det ser fint ud for resten af truppen. Kampen starter klokken 18.30, og kan følges på TV2 Sprt fra klokken 18.20.