22.09.2021, 19:53 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

NFH blæst ud af IBF Arena

Her til aften var Nykøbing Falster på besøg i IBF Arena, og det blev ikke nogen rar oplevelse for dem. Der var klasseforskel fra start til slut, og sejren der endte på hele 42-30 var ikke et mål for stor.

Der var på forhånd lagt op til en tæt og tempofyldt kamp, og tempofyldt det blev den, men tæt, det kan man ikke sige den blev, ud over de første fem minutter. Herfra var det envejs trafik, og det var mod NFHs mål, der var under heftig beskydning fra alle kanter.

Deres forsvar var til tider ikke eksisterende, og det udnyttede vi til fulde, og vores kontrafase kom buldrende når vi fik muligheden. Efter 20. minutter var vi foran 17-6, og man fornemmede, at nu handlede det for gæsterne blot om at begrænse nederlaget. Pausestillingen lød på 24-12, og det var nu blot et spørgsmål, om vi kunne formå at holde fokus efter pausen.

Det svar kom ret prompte, da vi bare fortsatte med at trykke på, dog blev vi en smule mere gavmilde i forsvaret, således at vi i perioder byttede mål. Vi fik også de unge i spil, i form af Julie Scaglione og Tyra Axnér, og de gik som altid uimponeret til opgaven. Emma Friis fortsatte de flotte takter fra Randers-kampen med masser af mål, mens Bakkerud også havde fundet hammeren frem på venstre back position. 

Englert og Olivia Simonsen fandt også vej til banen, og så havde hele holdet været i kamp, uden at det for alvor gav udslag i kvaliteten, hvilket bare endnu engang vidner om, at bredden og kvaliteten i truppen er i top. God reklame for håndbold, på en aften, hvor der var rigtig mange der havde fundet vej til IBF Arena. Et  forsigt bud er på den gode side af 1500 tilskuere.