20.03.2022, 16:33 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Nedtur i Horsens

Søndag eftermiddag var vi en tur i Forum Horsens, hvor vi skulle forsøge at sikre os to point mod Horsens, men den plan var de gule ikke med på, og de vandt i et sandt drama med 21-20.

Vi havde det gennem hele kampen svært mod Horsens, der var i teten, og konstant foran med et par mål, og vi havde ikke en eneste føring i hele kampen. Særligt Laura Damgaard havde en god dag for de gule, og scorede otte gange i den målfattige kamp. Vi gik til pause bagud 11-9, efter en halvleg, hvor vi generelt brændte en del mere end normalt, og hvor de tekniske fejl også havde en større frekvens.

Efter pausen formåede Horsens at trække yderligere fra, og med ti minutter igen var Horsens pludselig foran med 20-15. Så skiftede kampen i den grad karakter, da Sabine Englert kom på mål, og i de følgende minutter formåede Horsens blot at score en enkelt gang, mens vi selv fik indstillet sigtekornet. Med få minutter igen kom vi helt op på 20-20, og nu lugtede det måske af en sejr, eller i hvertfald uafgjort, men Horsens formåede at holde hovedet koldt da det brændte på, og Nina Dano scorede kampens sidste mål med lidt mere end et minut igen.

Dermed er vi med blot en enkelt kamp nede på fjerdepladsen, i stedet for den tredjeplads som vi ellers længer har indtaget, og kan dermed ikke selv afgøre vores placering i grundspillet. Det bliver afgjort på onsdag, hvor vi på udebane møder Ringkøbing, mens Viborg, der har overtaget tredjepladsen, møder Silkeborg-Voel på udebane