26.01.2021, 19:34 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Møller: En kamp vi skal vinde

Onsdag aften går turen nordpå, hvor oprykkerne, Vendsyssel Håndbold, venter i Bambusa Kvindeligaen. En kamp der i øvrigt streames på Vendsyssels facebookside.

Sidst vi mødte vendelboerne var i september, og her havde vi store problemer med at få sejren i land, i en kamp der endte 20-18. Så kigger man isoleret på den kamp, så kunne noget tyde på, at der venter en svær kamp, hvilket Michala Møller medgiver, men hun siger samtidig, at det er en kamp som vi bør vinde.

"Vi havde problemer mod dem da vi mødtes sidste år, så det er da helt klart et hold, som vi har respekt for, og som vi ved, kan volde os problemer. Når det så er sagt, så kan jeg vist godt tillade mig at sige, at det er en kamp vi skal vinde, og holder vi os til vores aftaler og har fokus, så bør vi også kunne tage hjem med to point", lyder det fra Michala Møller, der tilføjer, at hun ser Vendsyssel som et ganske fint hold, der især i forsvaret tager godt fat, hvilket de også viste i de to holds første kamp.

Hun kan berette om en intakt trup i forhold til weekendens kamp i Ungarn, hvor det blev til en sikker sejr over Váci i EHF European League, som ikke helt formåede at yde den modstand, som var forventet.

"Det blev nok lidt lettere end vi havde regnet med, men det virkede som om, at de ret hurtigt løb tør for energi. Jeg ved ikke om vi var i bedre form, men det var i hvert fald tydeligt, at Váci ikke kunne følge med i vores tempo. Det var en fed kamp, hvor alle bidrog og hvor det meste bare fungerede", fortæller den talentfulde bagspiller.