28.08.2020, 08:58 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Mie Sando klar for Herning-Ikast

Herning-Ikast har valgt at forstærke sig på stregpositionen med norske Mie Sando, der senest har spillet i Larvik.

Mie Sando var i sidste sæson med til at spille den tidligere storklub, Larvik, tilbage til den bedste norske række, men valgte efterfølgende at stoppe, da hun fik et job i den norske spillerforening. Der skulle dog ikke gå mange måneder, før hun igen kunne lokkes tilbage på håndboldbanen, hvilket glæder Sportsdirektør Daniel Grønhøj.

"Vi har hele tiden holdt øje med, om vi kunne forstærke os på bredden, og efter samråd med Helene Fauske og Vilde Johansen, der kender Mie, tog vi kontakt til hende og det viste sig hurtigt, at det var muligt at tilknytte hende. Hun fortsætter stadig sit arbejde i den norske spillerforening, så økonomisk er det også en god aftale for os", udtaler Daniel Grønhøj.

Mie Sando er glad for at være tilbage på håndboldbanen, og var ikke i tvivl, da Herning-Ikast tog kontakt til hende, og da spillerforeningen var med på idéen, så var et skifte nemt.

"Det er en sportslig udfordring i en klub med stolte traditioner og et godt miljø, så da det også kunne falde i hak med mit arbejde, så var jeg ikke i tvivl om mit skifte. Jeg kommer med rutine, fysik og så kan jeg spille både forsvar og angreb, så når jeg lige er kommet i form rent spilmæssigt, så er jeg sikker på, at jeg kan bidrage med en masse", fortæller Mie Sando, der kan få sin debut på tirsdag, når Herning-Ikast møder Aarhus United i IBF Arena.