08.09.2020, 22:59 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Mich: Jeg glæder mig helt vildt

Onsdag aften venter sæsonens indtil nu sværeste kamp, når Herning-Ikast Håndbold gæster Frederiksberg Hallerne, hvor København Håndbold tager i mod.

Og at dømme efter de første tre runder, så bliver det formentligt ikke et hjemmehold der er særligt gæstfrie. København Håndbold har, præcis som Herning-Ikast, set særdeles skarpe ud indtil nu, og uden at forklejne de tre første modstandere, så er det onsdag aften, at truppen skal vise, hvad de er lavet af.

"Der er ingen tvivl om, at der venter os en helt anden modstand onsdag aften, end de tre hidtidige kampe som vi har spillet. København Håndbold ser ud til at have et stærkt hold igen i år, og vi skal være klar fra start. Det er en kamp jeg har set frem til, og jeg glæder mig helt vildt, hvilket jeg også kan fornemme, at resten af truppen gør", lyder det fra Michala Møller, der i truppen bare bliver kaldt Mich og tilføjer:

"Onsdag aften bliver sæsonen for alvor skudt i gang, fordi det bliver her, vi kommer op mod den klart sværeste modstander indtil nu. Jeg har også en klar forventning om, at København forbliver helt med i toppen, når vi når til slutspillet, så vi får den første rigtige test af, hvor vi står"

København Håndbold har et hold med en hel del profiler, men blandt dem er der særligt to, som Mich hæfter sig ved.

"Meget af Københavns spil er bygget op omkring Mia Rej og Larissa Nusser, så dem har vi selvfølgelig et vågent øje til, men vi skal også møde et hold, der gerne vil løbe kontra, så det skal vi være klar på. Vi skal sørge for at afslutte ordentligt, og komme hjem hurtigt, fordi ellers risikerer vi, at blive løbet over ende. Vi har selvfølgelig også fokus på, at vi selv har spillet noget rigtig god håndbold, scoret mange mål og stået godt i forsvaret, og så har vi talt om de fejl vi lavede mod Randers, hvor der i flere perioder var plads til forbedringer", konstaterer den talentfulde bagspiller.

For hendes egen vedkommende, så er det første sæson som senior, til trods for, at hun de sidste to sæsoner har været inde omkrin ligaholdet. Med afgangen af Julie Jensen, er hun også rykket frem i geleddet, og kan allerede nu konstatere, at hun får pænt med spilletid, hvilket hun kun er glad for.

"Jeg er rigtig glad for den tillid som jeg får fra Kasper (Christensen, red) og truppen. Jeg føler at de tror på mig, og er med til at gøre mig bedre, og jeg er selvfølgelig helt vild glad for, at jeg får den spiletid som jeg får. Jeg kan godt mærke, at der er mere pres på, men omvendt fornemmer jeg også, at jeg stadig får lov til at suge til mig, og jeg står jo i lære hos nogle af de allerbedste bagspillere, så det kan nærmest ikke være bedre", konstaterer Michala Møller.

Kampen mod København Håndbold kan følges på TV2 Sport eller Tophåndbold.dk.