17.10.2021, 13:29 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Mandag aften venter en tempofyldt kamp i Frederiksberg Hallen

I onsdags indkasserede vi sæsonens første nederlag, da de danske mestre fra Odense Håndbold var en tand for stærke. Mandag aften skal vi derfor rejse os igen, når vi på udebane møder København Håndbold,

De tidligere danske mestre fra København Håndbold har i denne sæson været en del mere svingende end tidligere sæsoner, men vi ved også godt, at rammer de deres topniveau, så venter der en svær opgave, og derfor går vi, som ved enhver kamp, ind med stor respekt.

København Håndbold vil gerne frem ad banen, og satser en del i spillet frem af banen, så der venter uden tvivl en kamp med fart på.

"Vi lykkedes med mange fine ting mod Odense, og det skal vi videreføre mod København. Vi skal forsøge at finde lidt mere bund i vores forsvar, hvor vi er ude i andre konstellationer end vi er vant til, men jeg har en stor tro på at pigerne kan løse de opgaver der byder sig, individuelt og som hold. Vi ved at kampe mod København altid er tempofyldte og vi vil meget gerne tage løbeduellen op med København", lyder det fra cheftræner Kasper Christensen forud for mandagens kamp, inden han tilføjer:

"Vores optakt til kampen har været haltende. Vi har haft en kollektiv træning siden Odense kampen, så vi får brug for sammenhold i København mandag aften".

Til kampen er Vilde Johansen stadig ude af truppen grundet Corona, som hun blev ramt af under landsholdslejren med det norske landshold, mens også Ingvild Bakkerud er blevet smittet op til kampen, og derfor heller ikke er med. Kampen spilles klokken 20, og kan ses på TV2 Sport.