12.01.2022, 22:18 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Måske det bedste vi har spillet i 2022

Onsdag aften kunne vi rejse fra København med en storsejr på hele 32-20, hvor vi især i 2. halvleg for alvor foldede os ud og viste spil af høj klasse.

Mens vi fik noget mere modstand før pausen, så satte vi trumf på efter pausen, og bortset fra en kort periode, hvor Ajax fik lidt momentum, så var der aldrig tvivl om sejren, og det var da også en ganske tilfreds træner, der på vej hjem i bussen, kunne give sit syn på kampen.

"Vi skulle lige i gang, og vi fik god modstand fra Ajax i 1. halvleg, men jeg synes generelt vi spiller noget god håndbold, og måske det bedste vi har spillet i 2022, så jeg er overordnet set ganske godt tilfreds, og følte ikke for alvor på noget tidspunkt, at sejren var i fare. Vi får skiftet godt ud, og alle gør en god indsats når de kommer ind, så det var også fint at se", lyder det fra cheftræneren, der havde et par rosende ord til hele holdet.

"Det er en flot holdindsats, hvor alle byder ind, men hvis man lige skal vælge lidt ud, så var der gode præstationer fra begge fløje, hvor vi får scoret mange mål, og så fungerede spillet ind til vores stregspillere også upåklageligt, og de var skarpe til at udnytte deres muligheder. Forsvaret var godt kittet sammen, og så står Jessica Ryde endnu engang en fin kamp med mange vigtige redninger"

Næste kamp er på lørdag, hvor vi møder Magura Cisnadie i EHF European League. Kampen starter klokken 18.00 og kan følges på TV3 Sport. Kampen er desværre uden tilskuere, men med dagens udmeldinger om lempelser af restriktioner, så ser det ud til, at vi allerede fra på onsdag, igen må have tilskuere på tribunerne. Torsdag bliver vi formentlig klogere på, om det bliver 500 eller helt op til 1500 tilskuere.