07.10.2020, 21:32 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Målrigt topopgør ender med Team Esbjerg sejr

Team Esbjerg kom til IBF Arena ubesejret, og desværre tog de også hjem som fortsat ubesejret. Kampen endte 33-36, efter 15-15 ved pausen.

Det var lige ved og næsten, men det blev desværre til et nyt nederlag til Herning-Ikast Håndbold, da topholdet og de forsvarende mestre fra Team Esbjerg var på besøg. Første halvleg var en ganske tæt og underholdende affære, hvor der blev gået til stålet, og hvor man fornemmede, at det godt kunne blive til hjemmesejr, hvis der var fokus i anden halvleg.

Det blev dog op ad bakke efter pausen, hvor Team Esbjerg tog dirrigentstokken, og hurtigt fik oparbejdet et mindre forspring. HIH gik herefter over til 7 mod 6 spillet, og havde til en start succes med dette, men som halvlegen skred frem, udnyttede Esbjerg det tomme mål ved flere lejligheder.

Bedst som det lignede en sikker udebanesejr, så fik hjemmeholdet fornyet kraft, og var, præcis som mod Viborg, ganske tæt på et fornemt comeback, men tættere end 30-31 kom vi aldrig, og herfra tog Esbjerg igen over, og løb herfra sejren forholdsvis sikkert hjem.

Stine Skogrand var igen kampens bedste for HIH og fandt vej til netmaskerne hele 12 gange.