04.04.2022, 20:13 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Line Uno skifter Besancon ud med Herning-Ikast Håndbold

For nylig meddelte Line Uno, at hun har fået ophævet sin kontrakt i franske Besancon, som hun har repræsenteret de seneste tre sæsoner. Nu vender hun hjem til Danmark, og er efter sommerpausen klar til at tørne ud for Herning-Ikast Håndbold.

Line Uno er en gammel bekendt af dansk håndbold, og startede sin seniorkarriere i Tarm-Foersum i 1. division, hvorefter det blev til to sæsoner i SK Aarhus, inden hun snuppede fire sæsoner i Viborg HK, hvor hun var en af ligaens helt store profiler i de år. Derefter lokkede franske Besacon, hvor hun har været siden 2019, og med hvem hun netop har spillet kvartfinale i EHF European League, hvor det dog blev til et samlet nederlag til Bietigheim.

Nu er hun så klar til at spille i Kvindeligaen igen, og fortæller her, hvorfor det netop blev Herning-Ikast Håndbold der løb med playmakerens underskrift.

”Jeg er utrolig glad for at have skrevet kontrakt med Herning Ikast. Det er en klub med store traditioner og ambitioner og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg ser frem til at spille på et hold, som spiller attraktivt håndbold og som klarer sig godt i den hjemlige liga og i Europa. Jeg glæder mig til at møde ind efter sommerferien og møde pigerne og alle omkring klubben”.

Line Uno skal afløse Sonja Frey der stopper efter denne sæson, og direktør for Herning-Ikast Håndbold er glad for, at det kunne lykkes at få den rutinerede playmakers underskrift.

”Jeg er meget tilfreds med at have lavet en aftale med Line Uno. Efter Sonja Freys ønske om at stoppe kom vi sent ind i markedet, også senere end jeg bryder mig om. Men jeg er meget tilfreds med det lykkedes at overbevise Line om at hendes fremtid er i Ikast. Line kommer med godt tempo, og skaber et godt flow, og jeg glæder mig til at se hende i klubben i den kommende sæson”.