18.11.2021, 14:21 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Line Mai: Jeg har en god ro i mit spil for tiden

I går aftes slog vi sikkert Ringkøbing Håndbold med 38-28, blandt andet på otte mål fra Line Mai Hougaard, der såmænd scorede på alle sine afslutinger.

Hun blev efter kampen fortjent kåret til kampens spiller, og højrefløjen var efter kampen også godt tilfreds med både sin egen og holdets indsats i dette års sidste kamp i Bambusa Kvindeligaen.

"Det var mega dejligt med en sejr, og herligt med otte scoringer. Jeg har en god ro i mit spil for tiden, hvor jeg har fået nogle fokuspunkter, både til træning og i kamp, og det fungerer rigtig godt. Når jeg så også får nogle bolde at arbejde med, så er det jo virkelig rart, især når jeg så også sætter dem ind, det betyder rigtig meget", kommer det med et stort smil fra Line Mai Hougaard.

Line Mai Hougaard har et stort skudrepetoire, og plejer at være god for nogle skruebolde og andre tekniske detaljer, men for tiden bliver boldene nærmest hamret ind i netmaskerne, og det er der en grund til.

"Ja, det er som om, den lige har fået et ekstra svirp på det seneste, og det er noget jeg har talt med Kasper og Anders om, hvor vi har fået sat nogle ord på, hvad jeg måske lige har manglet i nogle procenter. Der skal også være plads til skruebolde og andre ting, men det skal bare være på de rette tidspunkter, og lige nu er der et skud der fungerer rigtig godt, så det prioriteter jeg, og så kommer det andet igen på et tidspunkt", siger Line Mai, der var godt tilfreds med kampen, hvor især angrebsspillet sad lige i skabet, mens der, i følge Line Mai, måske blev lukket lidt for mange mål ind.

"Det var en god angrebskamp, hvor vi scorer 38 mål, men måske lukker lidt for mange ind i den anden ende. Vi får løbet godt med dem, og får en del kontrascoringer, så det var en fin kamp og dejligt med en sejr. Nu venter en ny kamp lørdag, hvor vi forhåbentlig kan spille lige så godt som i Budapest, så vi kan få endnu en sejr på kontoen"