06.04.2022, 09:46 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Lindqvist: Fint med en lille kamppause

Den seneste periode har budt på mange kampe inden for kort tid, men efter mandagens sejr over Horsens, går der næsten en hel uge, før vi igen skal i kamp.

Helt præcis skal vi på banen i IBF Arena på søndag, hvor vi klokken 20 møder Team Esbjerg til den tredje slutspilskamp. Kamppausen skal bruges på træning, og selvom at det i følge Emma Lindqvist altid er sjovt med kampe, så ser hun også frem til godt en uge, hvor træning igen er i fokus.

"Det er altid sjovt at spille kamp, så det passer mig fint med det kampprogram vi har haft, men det bliver også fint med en lille kamppause, hvor vi kan fokusere på egentlig håndboldtræning og styrketræning, frem mod kampen på søndag, hvor Team Esbjerg kommer på besøg", lyder det fra den svenske landsholdsspiller, der fortjent blev kåret til kampens spiller i mandags, blandt på baggrund af stærkt forsvarsspil og syv scorede mål.

"Det er altid rart at få ros og vise, hvad man kan, men det vigtigste var, at hele holdet præsterede godt, og vi fik en sejr i hus. Jeg synes vi har en bred og stærk trup, der supplerer hinanden godt, og vi har fået fordelt ressourcerne fint de seneste kampe, hvilket gør en stor forskel"