21.05.2022, 17:46 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kvarter i første halvleg blev dyrt

Lørdag eftermiddag skulle det afgøres mellem os og Odense Håndbold, om hvem der skulle spille mod Team Esbjerg i DM-finalen. Det blev Odense der trak det længste strå, med en sejr på 23-29.

Vi fik en ganske god start, og det lignede i det første kvarter af kampen, at vi var klar til at byde Odense op til dans og give dem kamp til stregen. Så kom der desværre en periode på godt et kvarter, hvor det hele faldt sammen, og hvor vi gik fra en 8-6 føring,  til en pauseføring til Odense på 9-16. En periode, hvor Althea Reinhardt stemplede ind, og pillede pynten af vores skud, og landsholdskeeperen havde en stor andel i Odenses opblomstring.

Efter pausen fik vi bedre fat til en start, men faldt så igen i skarphed, det udnyttede hjemmeholdet til fulde, og havde på et tidspunkt en føring på ti mål. Selvom at vi fik pyntet lidt på resultatet til sidst, så må vi erkende, at vi aldrig for alvor var tæt på i dag. Odense var skarpere da det gjaldt, og på en dag, hvor vi selv var et stykke fra vores topniveau, så må vi bare ønske Odense tillykke med finalepladsen, og nu se frem mod bronzekampene mod Viborg HK.

Første kamp er på tirsdag i IBF Arena klokken 18, hvorefter vi skal til Viborg om lørdagen. En eventuel tredje kamp spilles i IBF Arena 31. maj.