11.11.2021, 09:54 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper Christensen tilfreds efter sejr

I går aftes besejrede vi ganske sikkert Skanderborg Håndbold med 29-16, og kampen var reelt afgjort efter første halvleg, hvor vi førte 16-5 ved pausen.

På en særdeles koncentreret første halvleg fik vi hurtigt taget enhver spænding ud af kampen i går aftes, da vi var på besøg i Fælledhallen i Skanderborg, hvor vi allerede efter ti minutter havde en føring på 7-1. Den store føring gjorde det muligt for cheftræner Kasper Christensen, at dosere kræfterne mellem hele holdet, forud for weekendens kamp mod MTK Budapest.

"Vi får hurtigt kontrol over kampen, og den bliver vel nærmest lukket efter ti minutter, hvor vi kommer på 7-1. Især i første halvleg spillede vi særdeles koncentreret og fokuseret, og så havde Sabine Englert også en af de dage, hvor hun tog nærmest alt, både det man kunne forvente, og så havde hun nogle overskudsredninger og dobbeltredninger, så hun var bestemt en stor årsag til resultatet. Forsvaret stod også særdeles kompakt, og gjorde det svært for Skanderborg, og så var vi skarpe i angrebet", lyder det fra Kasper efter kampen.

Efter pausen blev der skiftet meget ud, hvilket også kunne ses på spillet, men vi formåede alligevel at holde afstanden og mere til, og det var cheftræneren ganske godt tilfreds med.

"Det bliver lidt mere rodet efter pausen, på grund af de mange udskiftninger, men vi har nogle vigtige kampe i den kommende tid, hvor vi allerede på søndag skal spille mod Budapest, og derfor var det optimalt, at vi kunne dosere kræfterne på et tidligt tidspunkt. Alle kom i spil, og det til trods, formåede vi at holde afstanden, og vi fik afprøvet flere forskellige ting, så alt i alt kan vi kun være tilfredse"

Næste kamp er på søndag, hvor vi skal møde MTK Budapest i Budapest, i den første af to kampe om kvalifikation til EHF European League i 2022. Mere om den kamp i de kommende dage.