14.10.2020, 22:10 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi taber til os selv

Onsdag aften var Herning-Ikast Håndbold en tur i Otterup, hvor Odense Håndbold ventede, og her blev det desværre til et nederlag med mindst mulig margin, nemlig 18-19.

Kampen blev afgjort i allersidste sekund, da Mie Højlund sled sig igennem, og smed bolden i nettet, hvorefter at kampen blev fløjtet af. Fire minutter tidligere var Herning-Ikast foran med 18-15, så det var naturligvis en ærgerlig Kasper Christensen, som vi talte med efter kampen.

"Vi taber til os selv, længere er den ikke. Vi fører med tre mål kort før tid, men formår ikke at lukke kampen, så den er ikke længere, vi taber til os selv. Defensivt står vi rigtig godt, og slider virkelig for det gennem hele kampen, og i målet står Jessica Ryde jo helt forrygende, men til gengæld er vi uskarpe i den anden ende, og vi laver for mange fejl, men lige nu er jeg og hele holdet bare skuffet, så en bedre analyse kommer nok først senere", lyder det fra Kasper Christensen.

Kampen blev dermed det tredje nederlag i streg, alle mod hold, der må formodes at slutte i top fem. Det har været tætte kampe, hvor marginalerne ikke har været med midtjyderne, og Kasper Christensen tror ikke, at det begynder at sætte sig i spillerne.

"Det er tre nederlag til hold, som jeg regner med skal spille med i toppen. Det har været tætte opgør, og vi har lige manglet de sidste marginaler, så jeg ser ikke nogen faresignaler lige nu, og jeg er på ingen måde bekymret for, at det sætter sig i spillerne"