02.11.2021, 15:36 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi skal toppræstere for at slå Silkeborg-Voel

For anden gang i denne sæson skal vi møde Silkeborg-Voel, og endnu engang er det i Jysk Arena i Silkeborg, hvor det er de grønne der har revanche til gode.

Sidst vi mødte Silkeborg-Voel var det i Santander Cup, hvor det blev en særdeles tæt match, hvor vi dog i sidste ende kunne trække os sejrrigt ud af opgøret, og skal vi have endnu en sejr med hjem til Ikast, så skal vi levere på topniveau mod et stærkt spillende mandskab fra Voel.

"Vi har Silkeborg-Voel i frisk erindring fra det dramatiske opgør i kvartfinalen i Santander Cup. Vi ved, at de kan komme med et enormt tempo og det er to hold der kender hinanden rigtig godt, både gennem kampe og træninger, så vi har stor respekt for dem, og vi ved at hvis vi skal vinde i Jysk Arena, så skal vi toppræstere. Vi ved dog også godt, at rammer vi vores topniveau, så har vi gode chancer for at vinde, og jeg håber at mange fra området vil tage turen til Silkeborg onsdag aften, fordi jeg tror der venter, ikke bare en spændende, men også meget seværdig kamp, mod et godt spillende Silkeborg-hold", lyder det fra Kasper Christensen, forud for onsdagens kamp.

Kampen går i gang klokken 19 og kan følges på livescore via tophåndbold.dk