16.11.2021, 16:23 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi kender hinanden ganske godt

Onsdag aften spiller vi årets sidste kamp i Bambusa Kvindeligaen, når vi hjemme i IBF Arena skal møde oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing har været væk fra Bambusa Kvindeligaen i to sæsoner, og derfor har Kasper Christensen og en stor del af holdet, ikke mødt dem i en af kamp med betydning, men da der fra tid til anden trænes sammen med vestjyderne, så har begge mandskaber et godt kendskab til hinanden.

"Jeg har ikke mødt Ringkøbing i en kamp, hvor der var point på spil, men vi kender hinanden ganske godt alligevel, da vi træner med dem engang imellem, så vi ved, hvad hinanden står for. Ringkøbing har en del store spillere med masser af fysik, og som har gjort det fint indtil videre, hvor vores opgave bliver, at holde fokus og tempoet oppe gennem hele kampen, både i forsvar og angreb, således at kampen ikke bliver spillet på deres præmisser", fortæller Kasper Christensen forud for onsdagens kamp.

Holdet har trænet i dag, efter hjemkomsten fra Ungarn i går, og alle mand er ved godt mod, og klar til denne uges to kampe, først mod Ringkøbing og på lørdag mod MTK Budapest.

"Vi havde en fin træning her i dag, og alle mand er fit for fight og ingen havde trætte rejseben, så det var godt, her forud for en spændende uge med to kampe inden for kort tid. Vi fik et godt udgangspunkt i Budapest, og fik prøvet nogle forskellige konstellationer af, blandt andet med Tyra Axnér og Julie Scaglione samt Simone Petersen og Sonja Frey, og det var fint at der var mulighed for det. Det var som sådan ikke for at spare kræfter, det var mere for at få prøvet nogle ting af, og jeg havde på forhånd solgt kampen for det resultat vi endte ud med, så det er ganske fint", vurderer cheftræneren og tilføjer:

"Vi havde lige lidt startproblemer med at finde dommernes linje og det gav lidt fejl i starten af kampen, men efter 17-18 minutter fik vi fundet vores rytme, og fik vist at vi var et bedre hold ret hurtigt"

Kampen i morgen starter klokken 18.30 i IBF Arena. Husk et gyldigt Coronapas hvis du er 15 år eller ældre.