12.11.2020, 11:28 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi havde kampen under kontrol

Efter seks kampe i Bambusa Kvindeligaen uden sejr, kom der to friske point på kontoen i går aftes, da vi på udebane besejrede Horsens Håndbold med 26-24, efter en pauseføring på 13-10.

Sejrscifrene antyder, at kampen var relativ tæt, men i følge Kasper Christensen, så følte han at kampen var under kontrol gennem det meste af kampen.

"En rigtig fin præstation i går og selvom at det blev tæt tilsidst, så føler jeg at vi havde kampen under kontrol. Vi fører flere gange med fire og fem mål, og det er kun lige midtvejs i 2. halvleg, at det bliver en tæt kamp. Her viste vi heldigvis skarphed og stor koncentration, og fik lukket den sidste spænding ud af kampen, så jeg synes det er fuldt fortjent, at vi vinder kampen", lyder det fra cheftræneren, dagen der på.

Horsens har ry for at spille lange angreb, og i går var ingen undtagelse. En ting der irriterede Kasper Christensen, særligt at dommerne tillod det over det meste af kampen.

"Jeg synes Horsens får lov til at spille alt for henholdende, i alt for lang tid, og her havde jeg da gerne set, at dommerne måske lidt hurtigere havde hævet armen. Stor ros til spillerne for, at holde koncentrationen i forsvaret, fordi man kan nemt falde lidt hen, hvis modstanderne får lov til beholde bolden længe, uden at de reelt forsøger at skabe noget. Det langsomme tempo gjorde dog også det, at vi kunne spille forholdsvis smalt, fordi vi ikke skulle bruge særligt meget fysik, så vi kunne mere eller mindre holde stammen på banen hele vejen", siger han og tilføjer:

"En spiller som Jessica Ryde i målet gør det rigtigt godt, især i 1. halvleg, hvor hun leverer på højt niveau, men jeg vil også gerne fremhæve Helene Fauske, der igen er ved at være på toppen, efter lidt småskader. Hun laver ikke mange mål, men til gengæld mange assists og gennembrud der fører til straffekast, så hun var en vigtig spiller i går. Vores to fløje, Friis og Hougaard gør det også godt, og især stor ros til Line, der brænder nogle stykker i streg, men får hanket op i sig selv, og slutter med fire scoringer"