19.04.2022, 10:19 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi har skæbnen i egne hænder

Fredag aften spillede vi os et stort skridt nærmere DM-semifinalerne, da vi på udebane slog Horsens Håndbold med 29-22, og dermed er tre point foran Silkeborg-Voel i vores slutspilspulje.

Med blot to kampe igen i puljespillet, så kan vi selv afgøre det, og mangler blot et enkelt point i bestræbelserne på at sikre os en plads i DM-semifinalerne. De to sidste kampe er mod henholdsvis Silkeborg-Voel på hjemmebane og Team Esbjerg på udebane.

"Vi har skæbnen i egne hænder, og vi skal have et point i de næste to kampe, og det skal vi være gode nok til at klare. Spiller vi som vi har gjort i de seneste kampe, så ligger der også et point og venter på os", fortæller cheftræner Kasper Christensen, der i denne uge ikke har mange spillere til rådighed, da en stor del af truppen er afsted med diverse landshold.

"Nu er der nogen der skal ud og slide lidt med landshold, og så er vi nogen der får en lidt forlænget påskeferie. Vi skal selvfølgelig træne med dem der er tilbage, men vi har ikke mange at gøre med, så det bliver en uge der bliver forholdsvis rolig. Forhåbentlig leverer de spillere der er af sted med landsholdene en god præstation, og kommer godt retur, og så begynder vi at kigge frem mod Silkeborg-Voel kampen på mandag"

Kampen mod Silkeborg-Voel spilles 27. april, og dermed bliver der 12 dages kamppause, men det er ikke noget som fylder i Kaspers hoved.

"Jeg har faktisk ikke tænkt på det, fordi vi kan jo ikke gøre noget ved det, uanset hvad. Det ville være fint at spille som vi har gjort indtil nu, men omvendt kan det også være fint for nogle spillere, at få lidt pause i et tæt kampprogram"