04.08.2021, 09:28 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

Kasper C: Vi har en klar ambition om at spille med om medaljer

Der er lige godt en måned til sæsonen 21/22 går i gang, hvor vi i første kamp møder Aarhus United på udebane. Frem mod denne kamp venter hård træning og en god håndfuld træningskampe, der gerne skulle give et godt afsæt til endnu en spændende sæson.

Op til denne  sæson har vi sagt farvel til Helene Fauske, Michala Møller og Mie Sando, mens vi har fået tilgang af Tyra Axnér og Emma Lindqvist fra Sverige, mens østrigske Sonja Frey er kommet til fra Team Esbjerg. Det ligner dermed endnu engang et særdeles stærkt hold, som vi stiller til start med i Bambusa Kvindeligaen, hvilket cheftræner Kasper Christensen er enig i.

”Vi har en klar ambition om, at spille med om medaljer i de tre turneringer vi deltager i, og jeg har en forhåbning om, at vi på mange måder kan gøre det mindst lige så godt som sidste sæson. Vi har fået en lidt bredere trup, og mit kendskab til truppen og pigerne er jo også på et andet niveau end da jeg startede sidste år, hvilket jeg tror bliver en fordel for os. Så kan vi spille på samme niveau som sidste sæson, så er det dagsformen og marginalerne der bliver afgørende for, om vi kan få medaljer og af hvilken karat”, lyder det fra Kasper Christensen.

Truppen har været samlet i et par uger efter sommerferien, og tiden bliver brugt på styrketræning, håndboldtræning og så begynder træningskampene at tage til i styrke. Forleden spillede vi mod Ringkøbing, og onsdag aften står den på kamp mod svenske Sävehof på BGI Akademiet i Hornsyld.

”Jeg synes at opstarten indtil nu har været fin, og vi er allerede begyndt at arbejde med nogle nye konkrete ting, som ser ud til at fungere godt, og pigerne er kommet tilbage med masser af energi, så bestemt en god opstart. Vi er dog også ramt af, at vi har fire spillere til OL, og Julie Scaglione og Tyra Axnér til U-slutrunde samt lidt ekstra ferie til Ingvild Bakkerud, så vi er måske ikke helt så langt, som vi normalt ville være, men omvendt så er vi jo ikke det eneste hold, der har de betingelser”, konstaterer Kasper.

De fire spillere der er til OL er Jessica Ryde og Emma Lindqvist, der er med det svenske landshold, mens Stine Skogrand og Vilde Johansen er afsted med det norske landshold.