21.09.2021, 20:43 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi bøvlede med dem i sidste sæson

Onsdag aften er der igen tophåndbold i IBF Arena, når de gule og blå fra NFH kommer på besøg i femte runde af Bambusa Kvindeligaen.

Nykøbing Falster Håndbold har fået en fornuftig start på sæsonen med tre sejre og et enkelt nederlag, som de indkasserede i sidste runde, hvor de tabte til Jan Leslies tropper fra Horsens. Nykøbing har igen i år fart i benene, og cheftræner Kasper Christensen, forventer en svær kamp, hvor der skal løbes, hvis man vil vinde kampen.

"Det bliver helt sikkert tempofyldt, og vi har stor respekt for Nykøbing. Vi bøvlede med dem i sidste sæson, hvor vi i de to kampe vi spillede mod dem, egentlig spillede ganske godt, men hvor de i løbet af kampen fandt en fem-syv minutter, hvor de kunne sætte nogle afgørende stød ind på os, mens vi ikke havde fokus. Hvis man skal slå NFH, så skal man være fokuseret hele tiden, fordi de spiller meget på to og to aftaler, lidt på intuition og lidt omkring Mulles meget dygtige assist-evner", fortæller han og tilføjer:

"Man kan vel næsten kalde det organiseret rod i deres angrebsspil, og de kan være vanskelige at forberede sig på, fordi de spiller med mange indløb og mange små varianter, som ingen andre gør, så der er meget at forholde sig til"

Kontrafasen er også noget, som vi skal forholde os til, når vi møder NFH, men som Kasper Christensen fremhæver, så har vi selv en ganske glimrende kontramaskine, der godt kan matche gæsterne på dette punkt.

"Falster har et kontra-DNA, og satser stort på denne fase, og vi løber også selv en rigtig fin kontrafase med utrolig gode scoringsprocenter i starten af sæsonen, og jeg synes vi har et hold i år, der giver en endnu bedre basis for kontraspillet end sidste sæson. Så længe vi dækker så godt op, og har så gode keepere, så kommer vi fint til at løbe med Falster"

Tæt på fifty-fifty

Mange vil nok mene, at vi må påtage os favoritværdigheden op til kampen, men set med Kaspers briller, så er kampen tæt på at være en fifty-fifty kamp, som kan gå begge veje.

"Vi har en god chance for at vinde, men vi kan også sagtens tabe, jeg ser det som tæt på en fifty-fifty kamp. Jeg tror vi har bedre forudsætninger for at lave en bedre sæson end Falster, trods alt, og synes da også at vi har et lidt bredere hold, men på dagen er det fifty-fifty. Hvis ikke vi får stoppet deres spidskompetencer og formår at holde fokus hele vejen, så kommer vi til at give for mange små lette mål væk til dem, og så har de utrolig gode forudsætninger for at vinde. Så stor fokus, og sørge for at de ikke får de lette mål, så har vi en god chance for at tage endnu en sejr", fastslår cheftræneren.

Kampen starter klokken 18.30, og skulle du ikke have mulighed for at se kampen i IBF Arena, så kan den ses på TV2 Sport eller følges via Tophåndbold.dk/live