06.09.2020, 11:35 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Stadig plads til forbedringer

Lørdag eftermiddag blev det til endnu en klar sejr til Herning-Ikast Håndbold, da de hjemme i IBF Arena slog Randers HK med 33-21.

Tre kampe er der nu spillet i Bambusa Kvindeligaen, og alle er endt ud i markante sejre til de lilla fra Herning-Ikast. I modsætning til de to foregående, så var der dog ting i kampen, der gav anledning til panderynker hos cheftræner Kasper Christensen, så til trods for to point og en sikker sejr, så er der en del at arbejde med, forud for kampen mod København Håndbold.

"Vi fik to point, og en sikker sejr, og i mange af spillets facer så det godt ud, men der er helt sikkert nogle fokuspunkter, som vi skal have kigget på, frem mod kampen på onsdag, hvor København Håndbold venter. Det er en helt anden kaliber af modstand der venter der, og jeg så nogle ting i kampen mod Randers, som vi skal have kigget på. Vi laver alt for mange små og store fejl, men det er vigtigt at slå fast, at det ville også være underligt, hvis det hele sad i skabet allerede nu, så der er ikke noget bekymrende i det, men der er stadig plads til forbedringer", fastslår Kasper Christensen.

I kampen mod Randers var det Ingvild Bakkerud der blev topscorer med ni fuldtræffere, og Kasper var da også godt tilfreds med den præstation, og fremhævede også hendes indsats i forsvaret. Mie Sando fik også nogle minutters spilletid, og det kom der såmænd to mål ud af.

"Ingvild gør det godt, og med ni mål er det svært at være utilfreds. Jeg vil dog også fremhæve hendes forsvarsspil, som også har været høj klasse, og hun ser virkelig ud til, at hun har fundet sig godt tilrette på holdet allerede nu. Jeg kan ikke tage æren for at have hentet hende til klubben, da det skete før jeg tiltrådte, men der er ingen tvivl om, at der er blevet set helt rigtigt. I forhold til Mie Sando, så fik hun en fem-seks minutter, og viste sine kvaliteter i angrebet, hvor hun har en god højde og en god fangarm, men det er først om et stykke tid, at vi for alvor kan se, hvad hun kan. Hun skal spille sig i form, og det er nok først mod Stjernen i Santander Cup om nogle uger, vi kan se hendes kvaliteter for alvor"

Næste gang at Herning-Ikast skal i kamp er på onsdag, hvor de møder København Håndbold i Frederiksberg Hallen. Mere om den kamp i løbet af den kommende uge.