07.01.2021, 10:38 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Mere nervepirrende end det burde

Onsdag aften blev det til årets anden sejr, denne gang over Silkeborg-Voel, der formåede at gøre kampen lige lovlig spændende tilsidst, hvor det var Sabine Englert der sikrede begge point.

Set over hele kampen, virkede det ikke helt logisk, at det i slutminutterne skulle ende med at blive en helt tæt kamp, hvor Silkeborg-Voel endda var tæt på både at stjæle et og to point, men hvor vi fik afværget i de døende sekunder, blandt andet takket være en straffekastredning fra Sabine Englert.

"Det blev nervepirrende og også mere nervepirrende end det burde, hvis man ser på kampens helhed. Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp, men så rammer der lige en seks-syv minutter til sidst, hvor vi får et par udvisninger som vi nok ikke skulle have haft, et par fejl og Silkeborg der får troen på det, og så blev vores føring pludselig forvandlet til at vi var bagud. Vi får dog hanket op i os selv, og lavet nogle gode aktioner, og så redder Sabine Englert på straffekast, som jo er fedt og en sjov måde at vinde på, men isoleret set, så præsterer vi bedre, end resultatet viser", fastslår Kasper Christensen, cheftræner for Herning-Ikast Håndbold og tilføjer:

"Jeg synes det så rigtigt godt ud samlet set, og vores forsvar står rigtigt godt. Vilde Johansen blev skadet lige inden kampen, hvilket gjorde at vi var nødt til at omrokere, allerede før kampen var i gang, og her viste spillerne bare flot omstillingsparathed. Vi viste flot forsvarsspil og også godt angrebsspil, især i 1. halvleg, hvor Silkeborg-Voel havde store problemer med vores fysik og gennembrud, mens vi falder en smule i 2. halvleg, hvor vi selv får problemer med deres kontrafase, hvilket holder dem inde i kampen"