18.05.2022, 09:42 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Kasper C: Jeg har en god fornemmelse

Klokken 18.30 løber vi på banen i en udsolgt IBF Arena, hvor vi møder de forsvarende danske mestre fra Odense Håndbold i anden DM-semifinale.

Vi vandt det første opgør i Odense, og skal således blot hente en uafgjort hjem, for at gå i DM-finalen, hvor enten Team Esbjerg eller Viborg HK bliver modstanderen. Vi har to kampe på topniveau i benene fra weekendens EHF Finals, og Kasper Christensen har svært ved at sige, hvad det får af betydning for aftenens kamp, men konstaterer at holdet er inde i en særdeles god periode.

"Det er svært at sige, hvor vi helt præcis står, fordi vi er inde i et tætpakket kampprogram, og kommer med to kampe på internationalt niveau i benene, men jeg har en god fornemmelse forud for onsdagens kamp. Så må vi se, hvem der kan drage mest fordel af optakten til kampen, om det bliver os, der kommer med kompetitive kampe i benene, eller om det er Odense der er mest ovenpå, qua en uge uden kampe, hvor de har kunnet forberede sig maksimalt, men omvendt ikke har kampe i benene. Det bliver spændende at se", konstaterer cheftræneren og fortsætter:

"Vi kommer med en god portion moral og selvtillid efter søndagens sejr over Baia Mare, og det tror jeg da helt sikkert på, at vi kan tage med os ind i onsdagens kamp"

Kampen spilles klokken 18.30, og i skrivende stund er der 96 billetter til salg, så, hvis du vil se kampen live i aften, så smut forbi hih.eventii.dk og køb din billet. Kampen kan også ses på TV2 Sport.