18.09.2020, 22:35 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C glæder sig over god moral i svær kamp

Mange havde nok troet, at det ville blive til to sikre point mod Vendsyssel Håndbold, men nordjyderne ville det anderledes, og gav Herning-Ikast kamp til stregen.

Til sidst måtte de gæve nordjyder dog strække våben, og tage hjem med et 20-18 nederlag i tasken, men med lidt mere held i sprøjten, kunne de sagtens have taget mindst et point med hjem.

"Vi møder et godt indstillet hold fra Vendsyssel, der var godt forberedt, og formåede at få spillet kampen på deres præmisser, på en dag, hvor vi ikke helt ramte vores normale niveau. Vi havde et par gange chancen for, at trække fra, men udnyttede ikke chancen, og så blev det i stedet helt tæt. Jeg glæder mig dog over, at vi viser god moral og formår at kæmpe os til sejren, på en dag, hvor vi, især i angrebet, havde en off-day", siger Kasper Christensen efter kampen i IBF Arena og tilføjer:

"Det viser bare, at ingen kampe er lette, hvilket vi hele tiden har været bevidst om, og jeg føler ikke, at vi undervurderede Vendsyssel fra start. I dag var bare en af de dage, hvor tingene ikke lige kører som de skal, men vi får de to point, vi er stadig ubesejrede og viser god moral, så det kan vi tage med os"