11.01.2022, 21:08 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Fokus er på os selv

Onsdag aften skal vi en tur til København, hvor modstanderen er Ajax København som vi tidligere på sæsonen slog ganske klart hjemme i IBF Arena.

Dengang var det dog også et stærkt svækket Ajax-mandskab, vi mødte, hvor flere af profilerne var ude med skader, og derfor må vi forvente noget mere modstand i onsdagens kamp.

"Ajax er et godt hold, som ikke gør tingene sværere end de er og er godt sammenspillet. De ved, hvad de kan, og har en glasklar tro på deres koncept, og vi har tidligere haft problemer med dem, hvilket vi sagtens kan få igen. Vi skal være klar fra start, og sørge for, at holde et godt tempo, fordi bliver kampen afviklet for langsomt og på deres præmisser, så er det ikke til vores fordel. Som til kampen mod Aarhus United, så er fokus på os selv, og ikke så meget vores modstander, da det tager tid at få spillet nye ting ind", fortæller Kasper Christensen forud for onsdagens kamp i København.

Holdet kom hjem fra Rusland mandag eftermiddag, efter den første kamp i EHF European League, hvor vi besejrede Lada med 27-24, efter en kamp, hvor meget fungerede rigtigt fint, men, hvor der også var plads til forbedringer.

"Det var rart med en sejr, efter en kamp, hvor vi skulle slide for det i store dele af kampen, og hvor der også skulle graves dybt for at få sejren i hus. Lada spiller en del anderledes end det vi er vant til, og det skal man lige indstille sig på, hvilket tog en god halvleg. De spiller noget mere individuelt og kommer med et andet pres end vi er vant til, og det skal man som forsvarsspiller lige vænne sig til. Vi fik også set gode aktioner fra Alberte Ebler, der gjorde det godt både i forsvar og angreb,  kom med et godt flow og nogle skud fra distancen, så det var godt at se", konstaterer cheftræneren.

Kampen spilles klokken 18.30 og kan streames på Ajax Københavns facebookside. Der er tre kampe aflyst onsdag grundet Corona.