24.03.2022, 11:26 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: En ganske fin onsdag aften

Onsdag aften faldt det endeligt på plads med slutspilspuljerne, og takket være lidt hjælp fra Silkeborg-Voel, der spillede uafgjort med Viborg, så fik vi generobret tredjepladsen, som Viborg havde overtaget efter vores nederlag i søndags.

Vi klarede selv paragrafferne med en sikker sejr over Ringkøbing Håndbold, der uden de helt store problemer blev besejret med 33-21 efter 18-13 ved pausen.

”Det var en ganske fin onsdag aften for os, hvor jeg synes vi leverer en fin præstation, og hvor vi får fordelt ressourcerne godt. Vi giver måske lige rigeligt mange mål væk i slutningen af første halvleg, men får strammet godt op efter pausen, og lukker hurtigt al tvivl om sejren ned. Både Sabine Englert og Jessica Ryde havde godt fat, og det gav os mange kontrascoringer, og generelt stod vi bare godt defensivt kampen igennem”, fortæller Kasper Christensen, der glæder sig over tredjepladsen i Bambusa Kvindeligaen.

”Vi går altid efter at slutte så højt som muligt, så det var fint at vi fik tredjepladsen igen, og det kom på sin vis ikke som en kæmpe overraskelse at det gik som det gjorde, fordi Silkeborg-Voel er et godt hold, og derfor vidste vi godt, at Viborg godt kunne få det svært”

Med tredjepladsen kom vi i pulje med Team Esbjerg, Silkeborg-Voel og Horsens Håndbold, mens den anden pulje består af Odense Håndbold, Viborg HK, Nykøbing Falster samt København Håndbold. Det er særligt den begrænsede transport i vores pulje der springer i øjnene, da vi, bortset fra turen til Esbjerg, har ganske kort transporttid til vores udebanekampe.

”Om vi var kommet i den ene eller anden pulje betyder ikke så meget, men, hvis man alligevel skal kigge på det, så betyder det da lidt, at vi er kommet i en pulje, hvor vi ikke skal køre fire-fem timer i bus hver vej, især med tanke på, at vi også spiller europæisk håndbold. Så vi får lige lidt mere restitutionstid, og det tager vi positivt imod, men når det så er sagt, så ligger vi ikke mere i det. Det er to svære puljer og det bliver en hård periode med masser af kampe, både slutspil og EHF European League, hvor vi allerede på søndag møder Valcea i Rumænien, så vi går en spændende periode i møde”, fastslår cheftræneren.

Kampen mod Valcea spilles på søndag klokken 14, og kan ses på TV3 Sport. Første slutspilskamp er på onsdag, hvor vi møder Silkeborg-Voel i JYSK Arena klokken 18.30.