10.09.2020, 08:11 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: En fysisk pragtpræstation

Der var lagt i kakkelovnen til et topbrag i går aftes, men der kom aldrig for alvor gang i ilden, dertil var Herning-Ikast for overlegne i de fleste faser af spillet.

Kampen endte med en sikker sejr på 26-15 til Herning-Ikast Håndbold, som allerede efter første halvleg havde bragt sig afgørende foran med 14-8. Det var, som resultatet også antyder, i angrebet at København havde store problemer, mod et stærkt, fysisk Herning-Ikast mandskab, der i den grad viste deres fysiske formåen frem, mod de noget mindre københavnere.

"Det var en fysisk pragtpræstation vi leverede, hvor vi formår at lukke dem ned i det stationære spil. Vi formår at få bremset i deres kontrafase, og så har vi godt styr på deres profiler i bagkæden, så i dag (i går, red) er det helt klart vores forsvar, der skaber sejren. Vi hakker måske lidt mere i det i angrebet end de foregående kampe, men vi scorer stadig 26 mål, så jeg er overordnet set meget tilfreds med kampen. Lige nu ligner vi et hold, som de fleste i ligaen får det svært i mod, og vi skal bare fortsætte med at ride på den bølge, som vi er på lige nu", lød det fra Kasper Christensen i går aftes.

Igen i går var en spiller som Stine Skogrand i hopla, både i forsvar og angreb, og så lyste Emma Friis op på venstre fløj med otte mål, mens Jessica Ryde lukkede helt ned i målet, og endte på en redningsprocent på 57.

"Det er svært at komme uden om Skogrand, der endnu engang viser sine høje klasse i angrebet, og sammen med Ingvild, Fangel og Vilde lukker godt sammen i forsvaret. Emma Friis var i målhumør, og det var fedt at se, hvor skarp hun var. Hun brænder lige til sidst, men eller var det nærmest fejlfrit. Jessica Ryde har gode arbejdsbetingelser med det forsvar hun har foran sig, men hun piller også straffekast og friløbere, så også her en stor og fin indsats", konstaterede cheftræneren efter fjerde sejr i streg.