23.10.2020, 09:09 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Der er ingen lette kampe i ligaen

I aften venter der på papiret en overkommelig modstander, når Holstebro Håndbold kommer på besøg i IBF Arena, men sådan ser Kasper Christensen slet ikke på det.

Måske vil mange tænke, at nu kommer der en kamp, hvor der uden de store problemer går to point på kontoen efter de to halvlege, men cheftræner, Kasper Christensen, advarer mod at tro, at sejren kommer uden de store sværdslag. 

"Der er ingen lette kampe i Bambusa Kvindeligaen, og det bliver heller ikke nogen let kamp i aften. Holstebro har et ganske fint hold, som har faktisk er fint besat på de fleste positioner. De har Lærke Christensen i bagkæden, som har gjort det godt, på stregen har de Dragenberg og så er deres målmandsduo på et højt niveau, hvor jeg synes der er lidt X-factor over Ditte Vind. Deres defensiv er deres varemærke, og jeg føler mig overbevist om, at når vi kommer længere hen i sæsonen, så skal de nok få en del point, det behøver bare ikke lige starte i aften", kommer det med et grin fra Kasper Christensen.

Herning-Ikast har tabt de seneste tre kampe mod henholdsvis Viborg, Team Esbjerg og senest Odense Håndbold, så derfor er en sejr tiltrængt, men når det så er sagt, så er der på ingen måder panik i truppen, og Kasper forklarer at man følger den plan, som der er lagt.

"Vi har godt vidst, at den her periode ville blive svær og hård, og den har så vist os, at lige nu er vi lige et lille stykke fra de aller bedste, men det er på ingen måde bekymrende. Vi har haft fokus på, at vi har lavet lidt for mange individuelle fejl de sidste par kampe, og dem skal vi have minimeret, men ellers synes jeg faktisk, at det har set ganske fint ud. Der har været gode ting overordnet set i de sidste tre kampe, så jeg er på ingen måde bekymret, og føler at vi er på helt rette vej"

Kasper Christensen kan berette om en skadesfri trup, så alle mand er klar til kampen i aften, der starter klokken 19.00.