12.01.2021, 15:08 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Dejligt vi går fra sejr til sejr

For tiden kommer kampene nærmest som perler på en snor, og mens det i lørdags stod på europæisk håndbold, så står den i morgen igen på Bambusa Kvindeliga-håndbold, når vi skal en tur til Aarhus.

Her venter Aarhus United i Aarhus Stadionhal, som kommer med en frisk sejr i bagagen, da de i lørdags slog Skanderborg ganske sikkert med 27-22. I tabellen er de lige efter os, så der er tale om en fire-points kamp, der med en sejr til os, vil vriste os fri af midterfeltet, i hvert fald for en tid.

"Kampene kommer tæt, og derfor er det bare dejligt at vi går fra sejr til sejr, og jeg oplever en trup, der sprudler af selvtillid. Vi skal være lynhurtige til at lukke kampene ned, inden vi skal videre til den næste, men også vigtigt at vi lige når at få evalueret, så vi holder fast i der virker, og arbejdet med det, der ikke fungerer. Det er vigtige kampe der kommer nu, først med Aarhus, så Paris på lørdag og onsdag står den så på København, så vi skal i den grad forsøge at holde fokus", konstaterer Kasper Christensen, forud for kampen onsdag aften.

Aarhus kommer som nævnt med en frisk sejr fra i lørdags, og virker i det hele taget til at være et hold, der har fået tro på tingene, og måske har de også luret, at der ikke er så langt op til fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen.

"Aarhus kommer uden tvivl med stor selvtillid og masser af gejst. De har vundet de seneste fire kampe i streg, gør det rigtig godt og virker meget stabile. De er gode til ikke at lave særligt mange fejl og positivt ment kan man vel sige, at de slår ikke større brød op end de kan bage, så vi skal levere på højt niveau, for at slå dem", lyder analysen fra HIH-cheftræneren.

Kampen starter 18.45, og Aarhus United følger trop på mange af de andre hold, os selv inklusiv, i Bambusa Kvindeligaen, og streamer kampen via deres facebookside.