05.11.2020, 09:38 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C. forventer kamp med mange mål

I aften kommer Nykøbing Falster Håndbold på besøg i IBF Arena, i en kamp, hvor vi skal op på hesten igen, efter det ærgerlige nederlag til Ajax i lørdags.

Der var nok ikke mange der havde forudset, at vi skulle tabe kampen i lørdags til Ajax, men den kamp er nu parkeret, og holdet er klar til en ny modstander, nemlig Nykøbing Falster, der efter en lidt blandet start, er kommet op i gear, senest med en storsejr over Skanderborg.

"I lørdags laver vi alt for mange fejl og brænder 16 oplagte chancer, og det går ikke i Bambusa Kvindeligaen. Jeg vil ikke kalde det en off-day, fordi vi spiller os frem til mange chancer, men vi brænder bare alt for meget og fejlprocenten var for høj", fortæller Kasper Christensen og kigger nu fremad mod aftenens kamp.

"Vi har selvfølgelig fokus på Dione Housher på højre back, men de har generelt et godt hold, så det er ikke hende alene der har vores opmærksomhed. Jeg tror vi kommer til at se en kamp med mange mål, fordi Nykøbing vil gerne fremad banen, og har en kontrafase, som vi skal være opmærksomme på. Umiddelbart tror jeg, at det bliver mere en angrebskamp end en forsvarskamp, så måske vil der komme til at gå flere mål end vanligt, men vi skal så bare være det skarpere oppe i den anden ende. Endnu en svær kamp venter, men jeg har en god fornemmelse, og truppen er skadesfri, så spiller vi op til det vi ved vi kan, burde der være en god mulighed for to point", fastslår Kasper Christensen.