06.01.2021, 08:04 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C. forventer en tæt kamp i aften

I søndags kom vi i gang med det nye år med en smal sejr over Randers HK på 25-24, og her til aften står den så lokalopgør, når Silkeborg-Voel gæster IBF Arena.

Kigger man på tabellen, så er det bestemt ikke uvæsentligt, at holde Silkeborg-Voel fra point i aften. Vi selv har 17 point, mens Silkeborg-Voel har 14, og altså med en sejr vil komme op på 16, og skal vi samtidig holde trit med de andre tophold, så er en sejr meget kærkommen.

"Det er to hold der kender hinanden ganske godt, så vi skal have et stort kig på os selv i forsøget på at blive stabile, vi skal blive ved at at få lagt lag på, og på nuværende tidspunkt tror jeg ikke det er så vigtigt, om det er den ene eller den anden vi møder. Jeg forventer det bliver en meget, meget tæt kamp, hvor intet er givet på forhånd", udtaler Kasper Christensen forud for aftenens kamp.

Med en sejr i aften, vil vi komme op på 19 point, og dermed kun være et enkelt point efter København på 4. pladsen, der lidt overraskende tabte til Horsens i går aftes.

Husk, at vi streamer kampen på facebook fra klokken 18.10, med kampstart 18.30.