24.08.2020, 15:30 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Julie Jensen skifter til ligaklub

Dagen før sæsonen starter for Herning-Ikast Håndbold i Bambusa Kvindeligaen, har Herning-Ikast accepteret et tilbud på Julie Jensen.

”Det er tæt på sæsonstart, men vi vurderer at vi har de suppleringsspillere til Stine Skogrand der gør, at vi godt tør slippe Julie Jensen. Det er vigtigt for mig at sige, at vi gør det både ud fra en økonomisk, men også menneskelig vurdering. Vi er ikke presset økonomisk til at sende Julie af sted, men aftalen er god, både for os og Julie, og derfor giver det god mening”, udtaler Sportsdirektør Daniel Grønhøj.

Julie Jensen selv er også glad for aftalen, selvom hun medgiver, at det er lidt specielt at skifte klub, dagen før sæsonen starter.

”Det er lidt vemodigt, at jeg skifter nu, hvor jeg jo har forberedt mig sammen med pigerne i Herning-Ikast, også fordi, at jeg har været utrolig glad for at spille her og lært en masse, både som person og som spiller. Herning-Ikast er en topklub, og det var overvældende på en god måde, at skifte sidste år fra EH Aalborg hertil. Det hele bare er meget mere professionelt, og forventningerne er ligeledes større. Jeg har stået i lære hos Stine Skogrand, og det har lært mig en masse, men jeg er en spiller der vokser med ansvar, og derfor er det også fint, at jeg skal videre”, siger Julie Jensen.