31.05.2021, 22:36 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Jeg er virkelig stolt af holdet"

Når det ikke kunne blive til hverken guld eller sølv, så må man give, hvad man kan for bronzen, og det må man i den grad sige, at både Team Esbjerg og os selv gjorde.

Heldigvis var det os, der efter tre helt usædvanlig tætte kampe, kunne strække armene i vejrs og juble over DM-bronze medaljerne. Der skulle spilles hele 90 minutter, før vinderen i sidste ende kunne findes, og blot et enkelt mål var forskellen, så bliver det vist ikke tættere.

Det var en både glad og stolt Kasper Christensen, der efter kampen status på turneringen, der altså endte med en flot bronzemedalje.

"Jeg er virkelig stolt af holdet, både i dag, men også set over hele sæsonen. jeg synes virkelig at de har gjort det godt, og ydet en helt fantastisk indsats, som blev belønnet med bronze i dag. I min verden, var sæsonen allerede godkendt, også selvom at det skulle glippe med bronzen, fordi jeg synes vi har fået vist kritikerne der før sæsonen ikke troede på os, at vi kan spille med, hvor det er sjovt og slå alle i ligaen, men selvfølgelig er det ekstra fedt, at vi nu får en medalje", lyder det fra en stolt cheftræner.

Kampen bølgede frem og tilbage, og det var i sidste ende de helt små marginaler og lidt held der gjorde, at vi kunne snuppe sejren. Der var også fine individuelle præstationer fra nærmest alle der var på banen, så det var svært at vælge, hvem der skulle tales om.

"Jeg synes at alle byder ind, og leverer en flot indsats i en kamp, der blev spillet på et meget højt niveau med masser af nerve og intensitet. Englert står flot i mange situationer, Michala Møller kommer ind, da Fauske desværre må udgå, og scorer nogle vigtige mål, og så må vi jo endnu engang glæde os over Bakkerud, der igen brænder en stor kamp af, og som bare bliver ved og ved"

Allerede på lørdag venter Santander Cup Final4, hvor første modstander er de nykårede danske mestre fra Odense Håndbold, så der bliver ikke plads til meget festivitas efter kampen.

"Vi skal lige have et par øl, men så er det nok også det. I morgen holder vi fri, og så er der fuld fokus på lørdagens kamp fra på onsdag, så vi må vente lidt med at feste", kommer det smilende fra Kasper Christensen.