11.08.2021, 11:38 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Iversen: Har hungret efter at være med igen

Om lidt mere end to uger går sæsonen for alvor i gang, når vi på udebane skal møde DHG Odense i Santander Cup, inden det 1. september går løs mod Aarhus United i Bambusa Kvindeligaen. En af dem der ser ekstra meget frem til den kommende sæson er Sarah Iversen.

På nær sæsonens allersidste kamp mod København Håndbold i Santander Final4, hvor det blev til spilletid i 2. halvleg, blev sidste sæson en lidt anderledes en af slagsen uden kampe for den rutinerede stregspiller, der havde håbet på at kunne vende tilbage til banen i starten af det nye år. I stedet blev det først til Final4, at hun var klar til spilletid, og derfor ser hun meget frem til, igen at komme i kamp i den kommende sæson.

”Jeg har hungret efter at være med igen i lang tid, så nu skal formen lige finpudses og så få vist hele håndbolddanmark, at jeg er tilbage. Min styrke er tilbage og intakt som før min barsel, så nu er det håndboldformen der lige mangler det sidste. Du kan sagtens holde dig i form fysisk, men det med at løbe mellem felterne og hele tiden være i gang, det er noget andet, og her mangler jeg lige det sidste”, fortæller Sarah Iversen.

Siden opstarten der startede midt i juli, har vi spillet to træningskampe, med sejre til følge, og Sarah føler, at truppen er kommet godt i gang, til trods for, at vi mangler fem spillere der er afsted med landshold.

”Jeg synes vi har fået en god start, om end jeg selvfølgelig godt kan mærke, at min krop lige skal vænne sig til det hele igen. Jeg kan i hvert fald godt mærke, at jeg lever lige for tiden, men det er fedt, og jeg tror aldrig jeg har glædet mig så meget til en opstart som denne”, kommer det storsmilende fra stregspilleren, der ser frem til at opleve Kasper Christensen som træner:

”Jeg føler det, vi har bygget op, er et stærkt koncept og en fed måde at spille håndbold på, og så er jeg selvfølgelig spændt på, hvordan det bliver at være på banen, også med Kasper som træner. Jeg kender ham jo ikke på den måde endnu, men han ved jo, hvad jeg står for og jeg er sådan en, der engang imellem skal sparkes lidt til, og det virker han ikke til at have nogle problemer med at gøre”, siger hun med et grin og tilføjer til slut:

”Vi har stadig nogle spillere af sted med landshold, så det er lidt svært at sige helt præcis, hvor vi står, men med den trup der er her lige nu ser det godt ud, og så er jeg sikker på, at de andre nok skal falde naturligt ind”.

Første kamp i sæsonen er tordag den 27. august, hvor vi på udebane møder DHG Odense i Santander Cup.