10.06.2021, 15:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ingvild Bakkerud snupper tre sæsoner mere i Herning-Ikast

Hun har spillet en imponerende sæson, hvor det i de fleste kampe er blevet til fuld spilletid, og hun har dermed været stærkt medvirkende til den fine sæson, som holdet præsterede, senest med 3. pladsen i Santander Final4.

Ingvild Bakkerud kom til Herning-Ikast Håndbold forud for den netop afsluttede sæson fra Odense Håndbold, og hun har i den grad taget klubben med storm. Derfor var det helt oplagt at få forlænget med hende, hvilket har resulteret i en tre-årig kontrakt, til stor glæde for klubbens direktør, Daniel Grønhøj.

Jeg er virkelig glad og stolt over, at Ingvild allerede nu har forlænget sin aftale i klubben. Jeg føler hun passer perfekt ind, både på og udenfor banen. Alle kan se hvilket niveau hun har på banen, men udenfor er hun også fantastisk, hvor hun er med til at binde truppen sammen socialt. Hun stiller store krav til alle, medspillere, trænere og klubben, og det er med til at gøre os alle bedre.

Jeg tror på at Ingvild fortsat kan udvikle sig i Herning-Ikast Håndbold, og jeg er meget glad for hun har forlænget til 2024”

Ingvild Bakkerud er også glad for sin forlængelse, og ser frem til at give den endnu mere gas i de kommende sæsoner.

”Det har været en rigtig god sæson, og ikke nogen tvivl om, at det har været min klart bedste personligt indtil videre. Jeg føler at jeg har rykket mig, både som spiller og person, og ser meget frem til at fortsætte det arbejde vi har sat i gang. Truppen indeholder et rigtig stort potentiale, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kun lige er begyndt, så det vil jeg naturligvis gerne være en del af i de kommende år”, lyder det fra Ingvild Bakkerud.