31.03.2021, 20:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ingen slinger i valsen - sikker sejr over Voel

Slutspilsformen er i den grad fundet frem, og i dag gik det ud over Silkeborg-Voel, der uden de store problemer, blev besejret med 29-22 efter 16-11 ved pausen

Skulle Silkeborg-Voel holde fast i håbet om en semifinaleplads, var en sejr næsten påkrævet i aftenes kamp, men bortset fra de første 15 minutter, var kampen aldrig for alvor spændende, dertil var kvaliteten på de to mandskaber, ganske enkelt for stor. På en aften hvor Stine Skogrand havde det svært, trådte Ingvild Bakkerud og Helene Fauske i den grad i karakter, og blev noteret for henholdsvis 8 og 7 mål, mens Jessica Ryde i målet havde en ganske fin aften, og pillede pynten af Voel-skytterne ved flere lejligheder.

Det var tydeligt at se, at forsvarsdelen havde fået en opstramning, og det var en særdeles koncentreret indsats fra start til slut, og samtidig også en god optakt til kampen på lørdag mod Lada, hvor det gælder kvartfinalen i EHF European Cup.

Med aftenes sejr, er vi nu på 5 point, mens Silkeborg-Voel er noteret for 0 point. Team Esbjerg og København Håndbold møder hinanden senere onsdag aften, og her kan Esbjerg med en sejr, bringe sig op på 6 point.