20.05.2022, 19:06 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Hvem skal i DM-finalen mod Team Esbjerg?

Efter først en sejr til os på udebane med 31-24, så tog Odense Håndbold det andet stik, da de i IBF Arena vandt 24-30, og derfor skal vi ud i en tredje og sidste DM-semifinale.

Odense Håndbold har fordel af hjemmebane, når det lørdag eftermiddag skal afgøres, hvem der skal følge Team Esbjerg i DM-finalen. Team Esbjerg vandt i onsdags, efter et sandt drama, deres kamp mod Viborg HK, og sikrede sig dermed den første plads i DM-finalen, hvor første kamp spilles på tirsdag, mens vi altså må vente lidt endnu, før spændingen bliver udløst.

"Vi giver tilskuerne lidt for pengene, og derfor får de lige en sidste og tredje kamp lørdag", kommer det grinende fra Ingvild Bakkerud, der tilføjer:

"Det mentale bliver uden tvivl en vigtig faktor for kampens udfald, og nu skal vi bare forsøge at forberede os så godt som muligt, og så må vi se. Vi har alt at vinde lørdag eftermiddag, og jeg føler helt klart, at vi kan matche Odense, også selvom at det onsdag blev til et nederlag. Jeg synes vi spiller en ganske fin kamp, især i første halvleg, men brænder lidt for mange chancer efter pausen, hvor vi i flere tilfælde slet ikke rammer målet, og derfor kan de trække fra os. Vi kommer også til at bakke lidt for meget i forsvaret og bliver for passive, hvilket de 30 mål også fortæller, fordi det er lidt for mange mod et hold som Odense"

Ingvild Bakkerud og Co. spiller lørdag klokken 16 i Sydbank Arena, og kommer du ikke i hallen, så vises kampen på TV2.